Aanbouw en verbouw van een bestaande woning in Volkel

In Volkel hebben we reeds een aanbouw gerealiseerd wat er voor zorgt heeft gezorgd dat de bestaande woning een fors woon oppervlak erbij heeft gekregen. De keuken is aangepast tot leefkeuken waar men dagelijks kan genieten van de ruimte die aangebouwd is. Achter de keuken is er een bijkeuken gemaakt waar een extra aanrecht en toilet aanwezig is. Aangrenzend aan de bijkeuken zit de tuinkamer. Vanuit deze ruimte heeft men een mooi uitzicht op de tuin doordat er aan een zijde een grote glazen pui aanwezig is. Wat ook een pluspunt is aan deze ruimte is het zadeldak waardoor je vanbinnen een ruimtelijk gevoel creëert. De overstekken van het dak zijn afgewerkt met rockpannel waardoor deze onderhoudsvrij zijn. De buitengevels bestaan uit potdekselplanken met daaronder een gemetselde plint in een zwarte kleur wat goed overeen komt met de kleur van de potdekselplanken evenals de zwarte daktrim waarmee we het dak hebben afgewerkt. De overige gevels zullen gestukadoord worden in het voorjaar waardoor er een mooi geheel ontstaat met strakke gestukadoorde gevels en de landelijke gepotdekselde gevels. Verder is ook de gehele bestaande woning gemoderniseerd, hier zijn de bestaande vloeren verwijderd en vervangen voor nieuwe geïsoleerde ondervloeren met daarop een cementdekvloer met vloerverwarming. De oude plafonds zijn verwijderd en vervangen door nieuw gestukadoorde gipsplafonds waarin nieuwe spotjes zijn verwerkt. Ook de gehele elektra installatie is opnieuw opgebouwd evenals de aanwezige gas en water en ventilatie installaties.

Door al deze aanpassingen zal de klant voor een lange periode voorzien zijn van een ruime en aangename woning.

Fotogallerij

Benieuwd naar wat we nog meer maken?

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwde oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren. Bekijk hier de klussen die we al gedaan hebben.

Plannen waarbij u een helpende hand kan gebruiken?

Wilt u meer weten over Claassen of hebt u zelfs al (ver)bouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Dan gaan we graag met u in gesprek. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Logo Claassen bouw en timmerwerken