Bestaande Garage geïsoleerd , aangebouwd en voorzien van gevelbekleding

In Odiliapeel hebben we een bestaande garage voorzien van isolatie en afgewerkt met zweeds rabat. Aan de achter zijde hebben we een stuk aangebouwd en in dezelfde stijl afgewerkt waardoor het een mooi geheel is geworden. Binnen zijn de bestaande vloeren verwijderd en vervangen door nieuwe goed geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Door de 2 dakramen die we geplaatst hebben komt er voldoende licht in de ruimte.

Doordat we zowel de aanbouw als de bestaande garage met dezelfde gevelbekleding hebben afgewerkt is er geen overgang van bestaand naar nieuw zichtbaar. Dit geeft een mooi geheel aan het totaalbeeld.

Fotogallerij

Benieuwd naar wat we nog meer maken?

We zijn gedreven om voortgang te boeken, vernieuwde oplossingen te bedenken en mooie projecten te realiseren. Bekijk hier de klussen die we al gedaan hebben.

Plannen waarbij u een helpende hand kan gebruiken?

Wilt u meer weten over Claassen of hebt u zelfs al (ver)bouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Dan gaan we graag met u in gesprek. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Logo Claassen bouw en timmerwerken